Balans is Alles

Over mij

Mijn naam is Elizabeth, geboren in 1968, getrouwd,
moeder van 2 en de verzorgster van een hele beestenboel.

Met een kind met een stoornis in het Autistisch spectrum en met epilepsie, heb ik jarenlang ervaren hoe moeilijk het is om in je leven de structuur en rust te vinden, die elk van ons gezin zo nodig had. Maar toch..wat er ook op ons pad kwam, we dealden er als gezin mee. Toch kostte het vaak iets, wat achteraf gezien met een simpel advies, niet had gehoeven.
Toen ik echter zelf in 2016 onzichtbaar (zenuwbeschadiging hand door ongeval) gehandicapt raakte, bleek ons veilige thuis binnen no-time ineens een chaos. Structuur en zelfstandigheid kwamen op de schop te liggen en zelfs een ergotherapeut vond niet de juiste oplossing/hulpmiddelen.
Dus moest ik daar, samen met mijn gezin, zelf naar op zoek.

Vrij concreet betekende dat ons huis anders indelen, niet langer gebruikte of handicap-onvriendelijke spullen wegdoen en/of vervangen, oplossingen zoeken voor vaak eenvoudige dagelijkse dingen, het huishouden plannen ( op basis van pijn, mogelijkheden en hulp) en omgaan met een kleiner budget door het wegvallen van inkomen. De kennis opgedaan als Budgetcoach kwam toen ook in de privésituatie opeens goed van pas.

In de periode die volgde kwam ik er, mede door mijn honden achter, dat kennis blijven opdoen en die door middel van coaching doorgeven aan anderen ( ik ben ook Kynologisch instructeur) bij me pastte.
Maar naast het kynologische wilde ik ook iets gaan doen met mijn levenservaringen, opgedane kennis en mijn idealen ( duurzaamheid, consuminderen en zero-waste).
Zo behaalde ik, cum laude mijn HBO diploma Professional Organizer
( die uiteraard erkend is door de beroepsorganisatie NBPO).
En dan, mijn eigen Organizing en Coaching praktijk; Balans is Alles.

Waar ik met name particulieren op weg wil helpen structuur en rust aan te brengen in hun leven van alledag, en vooral op de belangrijkste plek van hun leven; hun thuis.
Want als je op die basis kunt vertrouwen en terugvallen, biedt dit ruimte en vrijheid om te gaan met alles wat het leven biedt.
In elke levensfase
- Van student naar koppel naar jong gezin, opgroeiende tieners, oma of opa worden , tot senior zijn-
In elke omstandigheid
- De komst van een baby, leven met dieren, mantelzorg, werkdruk of juist ontslag-
En elke ( on) mogelijkheid
- Bij een fysieke of licht mentale handicap, het herstel van of leven met een ziekte of zieke naaste-

Graag help ik je ontdekken welke opruimmethode bij jou past, wat een geordend huis, een passende planning en overzicht in je budget kan betekenen voor meer rust en ruimte in je leefomgeving. Maar ook, hoe het ( weer) verkrijgen of juist behouden van je zelfredzaamheid je leven in Balans kan brengen.
Zodat je weer relaxt en met vertrouwen de toekomst tegemoet kunt zien.
Want

Balans is Alles!

Balans is Alles, Professional Organizing & Coaching

Als je de weg kwijt bent,
neem dan gewoon een eerste stap
en je zult zien dat je weet,
waar je heen wilt
(   EvMK)

leuk dat je er bent, mijn website is nog volop in ontwikkeling , nog niet alle links en informatie is beschikbaar, mis je iets, kom dan zeker later nog eens terug...

naar boven